בשר חזיר סיני
בשר חזיר סיני Tenderloin יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 274 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך אבקת חמישה תבלינים, בשר חזיר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. נסו בשר חזיר סיני, בשר חזיר צלוי סיני, ו בשר חזיר סיני עם אטריות שום רטובות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים tenderloins בצלחת זכוכית רדודה. בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב סויה, רוטב הויסין, שרי, רוטב שעועית שחורה, זנגביל, סוכר, שום, שמן שומשום, ואבקת חמישה תבלינים.
יוצקים מרינדה על חזיר, ולהפוך את המעיל. מכסים, ומקררים לפחות 2 שעות או עד 24 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר tenderloins מהמקרר בעוד התנור מתחמם.
אופים חזיר בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או כדי doneness הרצוי.
בואו לעמוד במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות דקות.