בשר חזיר סיני עם אטריות שום רטובות
בשר חזיר סיני עם אטריות שום רטובות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו כוסברה, סוכר, רוטב סויה דל נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו שזיף צלוי פילה חזיר, בשר חזיר סיני, ו בשר חזיר צלוי סיני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים tenderloins בסיר חשמלי איטי 5 ליטר.
שלב 1 רוטב סויה כף ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום); לטפטף מעל tenderloins. לכסות ולבשל על נמוך במשך 3 1/2 שעות.
הסר בשר חזיר מ מבשל איטי, ומניח בקערה גדולה, הזמנת נוזל בישול בסיר איטי.
בואו בשר חזיר לעמוד 10 דקות.
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך קערה. כסה וחמם. בשר חזיר עם 2 מזלגות.
חזור בישול נוזלי כדי לבשל איטי; מערבבים הנותרים 3 כפות רוטב סויה, חומץ, ושמן שומשום. לכסות ולבשל על 10 דקות גבוהות. כבה את התנור האיטי.
מוסיפים חזיר, אטריות, ו -3 המרכיבים הבאים (דרך עלי כוסברה), משליכים למעיל. תערובת אטריות כפית לתוך קערות; מפזרים בוטנים וכוסברה קצוצה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מסה Chenin בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Essay Chenin Blanc]()
Essay Chenin Blanc
החיבור Chenin Blanc הוא תערובת לבנה בעלת גוף בינוני העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, Chenin Blanc. היין בלאן מעניק ליינות סלט פירות, ניחוחות גויאבה ומלון וחומציות מרעננת. כמה sur לשכב על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות והגוף. מגע של Viognier ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם לבדו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלבת היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות ומתוקות וסלטים קיציים.תערובת: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier