קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

בשר חזיר עטוף בבייקון

בשר חזיר עטוף בבייקון
בשר חזיר עטוף בבייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, חרדל דיז'ון אפור, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר חזיר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר חזיר פילה, ו בייקון עטוף בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעטוף בייקון סביב tenderloin; מקום במחבת מרופדת בנייר כסף מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
אופים 20 דקות. או עד מבושל 57°. בינתיים, להביא מרכיבים שנותרו לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מברשת בשר עם תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
אופים 10 דקות. או עד tenderloin נעשה (145F).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור; לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד 3 דקות. לפני חיתוך.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Bodega Norton Malbec Reserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"עסיסי וקטיפה, עם שכבות של אוכמניות פירות boysenberry augumented עם מוקה, גרפיט הערות פרחוניות. סיום מוצק ועסיסי."משקיף היין