קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

בשר חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה

בשר חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה
בשר חזיר פילה עם רוטב ברביקיו גויאבה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, חרדל דיז'ון, פפאיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג גויאבה חריף, ו בשר חזיר צלוי Tenderloin a La רודריגז עם זיגוג גויאבה וכתום-Habanero Mojo.

הוראות

1
להשרות את החזיר לילה ביין, חומץ בלסמי, ושום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שוםשום
חזירחזיר
ייןיין
2
מחממים את הגריל גבוה. כאשר חם, מברשת את בשר החזיר tenderloins עם שמן זית לצרוב כל צד במשך כדקה. מנמיכים את החום בינוני ומבשלים, מכוסה, במשך 8 עד 10 דקות לכל צד, צחצוח בנדיבות עם רוטב ברביקיו גויאבה לפחות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
שמן זיתשמן זית
גויאבהגויאבה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
הסר את בשר החזיר מן החום, זיגוג עם מעיל עבה אחר של רוטב ברביקיו, ולתת לנוח על צלחת לפחות 5 דקות. ואז לחתוך את הפינות לתוך מדליונים 1 אינץ'. החזיר צריך להיות מוגש חם עם צד של סלסה פפאיה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
פפאיהפפאיה
זיגוגזיגוג
סלסהסלסה
4
בסיר קטן, לשלב את כל מרכיבי הרוטב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ עד ממרח גויאבה מתמוסס ואת החומרים לשלב כדי ליצור רוטב סמיך, מתקתק, 15 עד 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. אם לא להשתמש באופן מיידי, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
גויאבהגויאבה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה בינונית. לזרוק, לכסות, ומקרר עד מוכן לשרת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון6שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.משחת גויאבה, חתוך לקוביות קטנותמשחת גויאבה, חתוך לקוביות קטנות1Has אבוקדו, לחתוך לחתיכות קטנותHas אבוקדו, לחתוך לחתיכות קטנות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפאיה, קוביות לתוך ריבועים 1/2 אינץפפאיה, קוביות לתוך ריבועים 1/2 אינץ1קילוגרםבשר חזיר כל אחד)בשר חזיר כל אחד)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1בקבוקיםאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק פרוס באלכסוןבצל ירוק פרוס באלכסון1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר8שרימפס וורידיםשמן זית או שמן צמחי לצלייהשמן זית או שמן צמחי לצלייה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 90 דולר.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
גוונים אדומים וסגולים עמוקים. אופי פירות מורכב עם הערות של תות, דובדבן, שזיף, משלימים הערות צמחים ופרחים טריים. החיך יש ערך משיי עם חומציות תוססת, טאנינים מובנים גדולים, וגימור ארוך.