בשר חזיר עם רוטב ברביקיו גויאבה
בשר חזיר פילה עם רוטב ברביקיו גויאבה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, חרדל דיז'ון, פפאיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג גויאבה חריף, ו בשר חזיר צלוי Tenderloin a La רודריגז עם זיגוג גויאבה וכתום-Habanero Mojo.
הוראות
להשרות את החזיר לילה ביין, חומץ בלסמי, ושום.
מחממים את הגריל גבוה. כאשר חם, מברשת את בשר החזיר tenderloins עם שמן זית לצרוב כל צד במשך כדקה. מנמיכים את החום בינוני ומבשלים, מכוסה, במשך 8 עד 10 דקות לכל צד, צחצוח בנדיבות עם רוטב ברביקיו גויאבה לפחות פעמיים.
הסר את בשר החזיר מן החום, זיגוג עם מעיל עבה אחר של רוטב ברביקיו, ולתת לנוח על צלחת לפחות 5 דקות. ואז לחתוך את הפינות לתוך מדליונים 1 אינץ'. החזיר צריך להיות מוגש חם עם צד של סלסה פפאיה.
בסיר קטן, לשלב את כל מרכיבי הרוטב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ עד ממרח גויאבה מתמוסס ואת החומרים לשלב כדי ליצור רוטב סמיך, מתקתק, 15 עד 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. אם לא להשתמש באופן מיידי, להכניס למקרר.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה בינונית. לזרוק, לכסות, ומקרר עד מוכן לשרת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 90 דולר.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
גוונים אדומים וסגולים עמוקים. אופי פירות מורכב עם הערות של תות, דובדבן, שזיף, משלימים הערות צמחים ופרחים טריים. החיך יש ערך משיי עם חומציות תוססת, טאנינים מובנים גדולים, וגימור ארוך.