בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט
בשר חזיר Tenderloin עם קרום אגוזי לוז ורוטב יין אדום-שאלוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 316 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לך קורנית, פתיתי בצל מיידיים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סוליית מנשה משובצת אגוזי לוז ברוטב יין מרסלה, פירה שאלות וירקות תינוקות, בשר חזיר פילה עם שאלוט שמנת-רוטב פאן חרדל, ו פילה חזיר ברוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין חזיר, במקום הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; דופק עד אגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מניחים תערובת פירורי לחם בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
4
מניחים חלבונים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
5
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
חזיר
מלח
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
להוסיף חזיר; לבשל 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים. מגניב במקצת. לטבול חזיר בחלבון ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חלבונים
חזיר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
9
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 15
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
12
כדי להכין רוטב, שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
הוסף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים ביין, חומץ, דבש, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 3 1/2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חומץ
פלפל
דבש
מלח
יין
14
מערבבים חלב, 1 כף טימין, וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
טימין
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
15
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.