בשר חזיר פילה עם תאריך וכוסברה להתענג
בשר חזיר פילה עם תאריך וכוסברה היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פילה חזיר, מיץ תפוזים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תאריכי medjool אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט עם רימון, אגס, ותאריכים כקינוח. נסו בשר חזיר פילה עם תאריך וכוסברה להתענג, בשר חזיר עם רוטב מנגו, ו טנדרלוין חזיר עם תבלין דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 שמן כף ב alarge מחבת ovenproof מעל בינוני heat. חזיר העונה עם מלח ופלפלוק, פונה, עד השחמה מכל הצדדים, 6-8 דקות.
להעביר מחבת לתנור ולבשל חזיר עד קריאת חום מיידית המופעל בחלק העבה ביותר רושם 60°, 10-15 דקות.
להעביר חזיר cuttingboard ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפניהתפצלות; להפריש טיפות פאן.
תמרים לזרוק, מיץ תפוזים, פנדות שמורות, 3 כפות כוסברה קצוצה, andremaining 2 כפות שמן בקערה קטנה; seasonwith מלח ופלפל. Spoon relish overpork ו העליון עם עלי כוסברה.
לעשות קדימה: להתענג (ללא טפטוף מחבת)יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מוסיפים טיפות מחבת ממש לפני ההגשה.
למנה: 360 קלוריות, 14 גרם שומן, 2 גרם סיבים
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Finca La Malena Malbec. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ממזרח מנדוזה. קרקעות אבן גיר וחימר, חורפים קרירים וקיצים חמים מספקים ריכוז פירות גדול וטאנינים חלקים. אודם כהה בצבע המשקף אור במערך של גוונים כתום/סגול. אף נעים מלא ברמזים של פירות יער אדומים ועשבי תיבול. טאנינים עגולים צעירים לתת לו מרקם חושי משיי המוביל mouthfeel עשיר. שכבות מעוררות תיאבון של פירות יער אדומים, שזיפים, וניל ותבלינים פתוחים ככל שהם מתחממים, ומספקים אופי זני עשיר. גימור עדין המגשר על הפער בין משקאות ומתמהמים היטב לאחר הלגימה האחרונה.