בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי
חזיר צלוי איטי מותן עם מולסה זיגוג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את חומץ בלסמי עם בצל 2 ענפי טימין ומרתיחים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מעבירים את התערובת לכוס חסינת חום.
מוסיפים את המניה לסיר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות.
מוסיפים את הפחתת בלסמי ומרתיחים עד הנוזל מעובה מצטמצם 2/3 כוס, כ 15 דקות.
להעביר 1/4 כוס הרוטב לקערה קטנה ושמורה. להחזיר את השאר לסיר ומערבבים את המולסה, חרדל ופלפל אדום מרוסק; תן זיגוג מגניב.
מניחים את צלי החזיר על תבנית אפייה גדולה ועונה בנדיבות עם מלח. מעיל את הצולים עם זיגוג ולתת לעמוד במשך 30 דקות, צחצוח מדי פעם (זיגוג יחליק את הבשר).
הגדר מתלה במחבת צלייה גדולה.
להעביר את הצלי למדף, המאפשר זיגוג לטפטף בחזרה על הסדין. למעלה את הצולים עם 4 הענפים הנותרים של טימין ואת השום והרוזמרין; העונה עם מלח.
מוסיפים 1/2 אינץ ' של מים למחבת הקלייה וצולים את החזיר במשך כ 2 1/2 שעות, עד שהוא מזוגג בעושר ומדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של צלי רושם 14
מוסיף מים למחבת כפי שהוא מתייבש ולהוסיף את הבשר עם מיצי פאן מעת לעת במהלך צלייה.
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
תן לנוח 20 דקות. לגלף את הצלי לצל ולסדר על מגש.
טפטוף עם רוטב בלסמי שמורות ומגישים.