קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות30
ציון בריאות23
מגזין

בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי

בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי
חזיר צלוי איטי מותן עם מולסה זיגוג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את חומץ בלסמי עם בצל 2 ענפי טימין ומרתיחים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים את התערובת לכוס חסינת חום.
3
מוסיפים את המניה לסיר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את הפחתת בלסמי ומרתיחים עד הנוזל מעובה מצטמצם 2/3 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
5
מסננים את הרוטב בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
להעביר 1/4 כוס הרוטב לקערה קטנה ושמורה. להחזיר את השאר לסיר ומערבבים את המולסה, חרדל ופלפל אדום מרוסק; תן זיגוג מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים את צלי החזיר על תבנית אפייה גדולה ועונה בנדיבות עם מלח. מעיל את הצולים עם זיגוג ולתת לעמוד במשך 30 דקות, צחצוח מדי פעם (זיגוג יחליק את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
הגדר מתלה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
להעביר את הצלי למדף, המאפשר זיגוג לטפטף בחזרה על הסדין. למעלה את הצולים עם 4 הענפים הנותרים של טימין ואת השום והרוזמרין; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מוסיפים 1/2 אינץ ' של מים למחבת הקלייה וצולים את החזיר במשך כ 2 1/2 שעות, עד שהוא מזוגג בעושר ומדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של צלי רושם 14
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מוסיף מים למחבת כפי שהוא מתייבש ולהוסיף את הבשר עם מיצי פאן מעת לעת במהלך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
14
תן לנוח 20 דקות. לגלף את הצלי לצל ולסדר על מגש.
15
טפטוף עם רוטב בלסמי שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה