קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות30
ציון בריאות23
מגזין

בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי

בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי
חזיר צלוי איטי מותן עם מולסה זיגוג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את חומץ בלסמי עם בצל 2 ענפי טימין ומרתיחים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים את התערובת לכוס חסינת חום.
3
מוסיפים את המניה לסיר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הפחתת בלסמי ומרתיחים עד הנוזל מעובה מצטמצם 2/3 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
5
מסננים את הרוטב בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
להעביר 1/4 כוס הרוטב לקערה קטנה ושמורה. להחזיר את השאר לסיר ומערבבים את המולסה, חרדל ופלפל אדום מרוסק; תן זיגוג מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את צלי החזיר על תבנית אפייה גדולה ועונה בנדיבות עם מלח. מעיל את הצולים עם זיגוג ולתת לעמוד במשך 30 דקות, צחצוח מדי פעם (זיגוג יחליק את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הגדר מתלה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
להעביר את הצלי למדף, המאפשר זיגוג לטפטף בחזרה על הסדין. למעלה את הצולים עם 4 הענפים הנותרים של טימין ואת השום והרוזמרין; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מוסיפים 1/2 אינץ ' של מים למחבת הקלייה וצולים את החזיר במשך כ 2 1/2 שעות, עד שהוא מזוגג בעושר ומדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של צלי רושם 14
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מוסיף מים למחבת כפי שהוא מתייבש ולהוסיף את הבשר עם מיצי פאן מעת לעת במהלך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
תן לנוח 20 דקות. לגלף את הצלי לצל ולסדר על מגש.
15
טפטוף עם רוטב בלסמי שמורות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו