קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי באש

בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי באש
בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס קלוי אש יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ ליים, פלפל, אננס זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם סלסה אננס, סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אננס.

הוראות

1
מערבבים עגבניות עם אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2
מערבבים עם מיץ תפוזים, מיץ ליים ושמן בשקית חוזרת כפולה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
הוסף טנדרלוין ומרינדה לפחות 3 שעות.
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה לנקודת העישון, 3 עד 4 דקות. אננס חום 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מוסיפים מיץ אננס ומערבבים 1 דקה, מגרדים חתיכות חומות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
הסר אננס מחום.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
7
מערבבים בקערה עם פלפל, בצל ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מחממים גריל או מחבת גריל מעל גבוה. מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר חזיר מן המרינדה; מקום על גריל. (להשליך מרינדה עודף.) להפחית את החום בינוני; לבשל, מפנה מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד הטמפרטורה הפנימית היא 160°f 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
תן מנוחה חזיר 5 דקות לפני חיתוך. סלסה כפית על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
11
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "
12
בתיאבון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו נואר אורגני Stoltz. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.