בשר חזיר צלוי עם שום וסיד הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 162 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר חזיר, מיץ ליים, קליפת לייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בשר חזיר צ'ילי ליים גריל, צ'יפוטלה ליים בשר חזיר Tenderloin-לקחת שלי, ו טנדרלוין חזיר שום בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
חתך קטן, 1/4-עד 1/2 אינץ ' - חריצים עמוקים בחלק העליון של כל בשר חזיר tenderloin. הכנס פרוסות שום לחריצים.
כאשר הגריל מחומם, בשר חזיר מברשת tenderloins עם תערובת סיד.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
ליים
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מניחים חזיר על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניים; מכסה גריל. לבשל 18 עד 22 דקות, פונה מספר פעמים, עד חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.