בשר חזיר צלוי עם תפוחים
בשר חזיר צלוי עם תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם סיידר תפוחים, שמן זית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים, בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל קלויים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל קלויים.
הוראות
מחממים התנור ל 204°. לטפוח חזיר יבש עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים קורנית.
לחמם את השמן במחבת גדולה אטומה ovenproof מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את החזיר עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות. ב 2 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף את התפוחים, לחתוך את הצד.
הפוך את התפוחים והעביר את המחבת לתנור. צולים במשך 12 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיע 63° עבור בינוני.
בינתיים, לבשל את השעורה על פי הוראות החבילה. תתחמם.
להעביר את החזיר ללוח חיתוך; אוהל עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
הסר את התפוחים למגש הגשה.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את היין; מבשלים 3 דקות, עד שהיין מצטמצם בחצי.
חותכים את הבשר ומעבירים למגש עם התפוחים; מוסיפים שעורה מבושלת.
לטפטף את רוטב המחבת על חזיר ושעורה; לשרת.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
הדיאטה העולמית בת ה-5 פקטור של הארלי פסטרנק, M.Sc ולורה מוזר. זכויות יוצרים © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc ולורה מוזר. Published by Ballantine Books. כל הזכויות שמורות.הארלי פסטרנק, M.Sc., הופיע בתוכנית וינפרי אופרה, טיירה בנקס Show, אקסס הוליווד, אקסטרה, VH1, E! והרבה פעמים בתוכנית הבוקר. הוא בעל תואר שני בפיזיולוגיה של התעמלות ומדעי התזונה ותואר בהצטיינות בקינסיולוגיה. הוא גם מוסמך על ידי המכללה האמריקאית לרפואת ספורט והחברה הקנדית לפיזיולוגיה של פעילות גופנית. הוא גר בלוס אנג ' לס, קליפורניה.