בשר חזיר צלוי של שילה
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם חרדל, שום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. נסו בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, בשר חזיר ממולא טנדרלוין מעל כרוב בגריל עם טיט אפרסקים בגריל ויסקי Beurre Blanc, ו בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים רוטב סויה, דבש, שום, וחרדל יבש לתוך שקית פלסטיק resealable גדול. לסחוט את התיק כדי לערבב היטב את המרינדה ולהוסיף חתיכות בשר חזיר tenderloin לשקית. לסחוט שקית כמה פעמים כדי מעיל חזיר עם מרינדה, לסחוט אוויר מן התיק, ואת החותם. מקררים חזיר לפחות 1 שעה או עד לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
הסר חזיר מן המרינדה ולהשליך המרינדה בשימוש.
חזיר גריל על הגריל שחומם מראש עד צרוב והמיצים לרוץ ברור, 4 עד 5 דקות לכל צד. מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס לתוך החזיר צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec העילית La Celian עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![סיליה עלית מלבק]()
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.