בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרישה
בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרישה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מתאבן זה יש 165 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, מלח, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק כרישה תפוחי אדמה עם בשר חזיר, בשר חזיר תפוחי אדמה ומרק כרישה, ו כרישה ומרק תפוחי אדמה עם בשר חזיר.
הוראות
לבשל כרישה בחמאה: להמיס את החמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות, או עד כרישה רכים אבל לא השחמה.
מוסיפים מרק עוף, תפוחי אדמה ופלפל לבן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
להפחית חום. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד שהירקות רכים מאוד.
פירה המרק: באמצעות בלנדר טבילה, או בלנדר עומד עובד בקבוצות, תהליך עד חלקה. (אם משתמשים בבלנדר עומד, לא למלא את הבלנדר שלך יותר משליש מלא עם מרק חם.)
מוסיפים בשר חזיר, שמנת, תבלינים: מערבבים את בשר חזיר חתוך ומספיק שמנת, חלב, או חצי וחצי, או מלאי כדי לדלל את המרק כדי עקביות הרצוי.
מקשטים עם פטרוזיליה, עירית או שמיר.