בשר חזיר, תרד וגבינה
ירך חזיר, תרד וגבינה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 298 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד, כרישה, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-50 דקות. נסו שכבות תרד וגבינה, שכבות תרד וגבינה, ו שכבות גבינת תרד (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תרד, פלפלים כרישה; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך-מכרז.
בתבנית אפייה, שכבת בשר חזיר, תערובת תרד, 1 כוס גבינת צ ' דר והלחם. בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב, חרדל ופלפל עם חוט לטאטא עד מעורבב; לשפוך על לחם.
מפזרים גבינת צ ' דר הנותרים ואת תערובת הגבינה האיטלקית. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
אופים מכוסה ברפיון 40 דקות. לחשוף; אופים כ 30 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.