בשר טחון בסגנון מקסיקני
בשר טחון בסגנון מקסיקני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לך פלפל, בצל ירוק, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו דלעת מקסיקנית ותבשיל בקר טחון, בשר טחון בסגנון איטלקי, ו בשר טחון בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, לבשל ולערבב בשר טחון עד השחמה.
מערבבים בסלסה ומים. מבשלים במשך 10 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה במים רותחים עד אל דנטה.
מערבבים פלפל ירוק ובצל, וממשיכים להתבשל עד ירקות הם פריך / מכרז. מערבבים אטריות ושמנת חמוצה.
מפזרים גבינה מגוררת למעלה, ומכסים את המחבת עד שהגבינה נמסה.
מפזרים עגבניות קצוצות על החלק העליון, ומגישים.