בשר טחון חריף ואטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טעים בשר טחון ואטריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, אטריות ביצה רחבות במיוחד, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אטריות בשר תאילנדיות שובבות, טיפים חצופים עם אטריות ביצים (בהשראת ארוחות חלומיות), ו אטריות ספרדיות ובקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר בקר, בצל ופלפל על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מערבבים במרכיבים הנותרים.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום; מבשלים חשפו 10 עד 12 דקות או עד אטריות מכרז.