בשר טנדרלוין יקיטורי
המתכון בשר טנדרלוין Yakitori יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 26 דקות. במנה עיקרית זו יש 514 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי את מירין, שמן שומשום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר Yakitori, מסיבת ברביקיו בסגנון יפני: עוף Yakitori, בשר בקר עם זנגביל וסויה, 5 תבלין ושומשום צרוב Ahi, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודים במים לפחות 30 דקות.
שלב 1 כף כל רוטב סויה, מירין, וסאקה בקערה בינונית.
מוסיפים בשר, משליכים למעיל.
בואו לעמוד 30 עד 90 דקות.
שלב הנותרים 3 כפות כל רוטב סויה מירין, הנותרים 1 כף סאקה, וסוכר בסיר קטן על אש בינונית גבוהה. מבשלים 5 עד 8 דקות או עד זיגוג מעט מתקתק. תניח בצד.
מערבבים בצל ירוק ושמן שומשום; לזרוק היטב. פתיל בצל ירוק חתיכות בשר לסירוגין על שיפודים. כיסוי וצינה עד מוכן לגריל.
שיפודי גריל מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
דקה אחת. סובב שיפודים מעל; מברשת עם זיגוג, וגריל 1 עד 2 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.