בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב Espagnole. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו רוטב אספניול, פטריות קרמיני, צלי בשר בקר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, פילה בקר צלוי עם פטריות ורוטב שמנת יין לבן, ו בשר טנדרלוין עם פטריות ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
הסר את כל המיתרים מבשר אם קשור, ולאחר מכן לטפוח בשר יבש ומפזרים מלח ופלפל כשרים.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק מעל חום גבוה עד רק עישון, ואז לצרוב בשר בקר 1 חתיכה בכל פעם, פונה עם מלקחיים, עד משחימים היטב, על 5 דקות כל אחד. (אם חתיכות בשר tenderloin הם ארוכים מדי כדי להתאים למחבת, חצי כל רוחב, ואז חום 2 חתיכות בכל פעם.)
להעביר בשר למחבת קלייה בגודל 18 על 12 אינץ', בהזמנת מחבת.
רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של כל חתיכה רושמת 49°, 20 עד 25 דקות.
מעבירים בשר בקר ללוח חיתוך, שומרים מחבת צלייה, ועומדים, מכוסים ברפיון בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
בעוד בשר צלוי, מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים פטריות, ערבוב, עד שהנוזל שהם פולטים מתאדה והפטריות הן זהובות חיוורות, 8 עד 10 דקות.
בעוד בשר עומד, מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שרי מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מוסיפים תערובת שרי ורוטב espagnole לפטריות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם. מכסים מחבת ולהסיר מחום.
חותכים ומשליכים חוטים מבשר בקר וחותכים לרוחב בשר ל-10 או 20 פרוסות.
יוצקים כל מיצים על קרש חיתוך לתוך רוטב וחום על חום מתון, ערבוב, עד חם.