קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב Espagnole. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו רוטב אספניול, פטריות קרמיני, צלי בשר בקר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, פילה בקר צלוי עם פטריות ורוטב שמנת יין לבן, ו בשר טנדרלוין עם פטריות ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את כל המיתרים מבשר אם קשור, ולאחר מכן לטפוח בשר יבש ומפזרים מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק מעל חום גבוה עד רק עישון, ואז לצרוב בשר בקר 1 חתיכה בכל פעם, פונה עם מלקחיים, עד משחימים היטב, על 5 דקות כל אחד. (אם חתיכות בשר tenderloin הם ארוכים מדי כדי להתאים למחבת, חצי כל רוחב, ואז חום 2 חתיכות בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר בשר למחבת קלייה בגודל 18 על 12 אינץ', בהזמנת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של כל חתיכה רושמת 49°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מעבירים בשר בקר ללוח חיתוך, שומרים מחבת צלייה, ועומדים, מכוסים ברפיון בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
בעוד בשר צלוי, מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים פטריות, ערבוב, עד שהנוזל שהם פולטים מתאדה והפטריות הן זהובות חיוורות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר מהחום.
9
בעוד בשר עומד, מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שרי מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מוסיפים תערובת שרי ורוטב espagnole לפטריות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם. מכסים מחבת ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
חותכים ומשליכים חוטים מבשר בקר וחותכים לרוחב בשר ל-10 או 20 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
יוצקים כל מיצים על קרש חיתוך לתוך רוטב וחום על חום מתון, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מגישים בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'