בשר טנדרלוין עם קרם חזרת
בשר טנדרלוין עם קרם חזרת נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 675 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא שמנת, פלפל טחון גס, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו בשר בקר עם קרם חזרת שום, בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה עם קצפת חזרת, ו קוניאק-כריכי בשר בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
ב resealable מזון אחסון שקית פלסטיק או זכוכית גדולה או צלחת פלסטיק, מקום בשר בקר. בקערה קטנה, לערבב מולסה, 1/2 כוס השמן, רוטב סויה, שאלוט, שום ו 2 כפות כל אחד פטרוזיליה ותימין; לשפוך על בשר בקר. שקית חותם או צלחת כיסוי; לקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות, הפיכת בשר כמה פעמים מעיל עם מרינדה.
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום שנותר שמן על חום בינוני גבוה.
הוסף בשר; לבשל 8 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
הצלי חשף 15 דקות או עד מדחום קורא 57° (בינוני-נדיר). מכסים את הבשר באופן רופף בנייר כסף; בואו לעמוד 20 דקות או עד מדחום קורא 140 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5 ובקר יהיה קל יותר לגלף כמו מיצים להגדיר.)
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים שמנת חמוצה, קצפת, חזרת, מלח, פלפל ונותר 1 כף כל פטרוזיליה ותימין.
חותכים בשר לפרוסות 1/2 אינץ'.