קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בשר לייט: פסטה אגוזים

בשר לייט: פסטה אגוזים
Meat Lite: פסטה אגוזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 661 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר לייט: Soppressata פסטה Fagioli, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: שאריות Empanadas.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בעוד בעבר טבחים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מספיק כדי להכיל את כל הפסטה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את האנשובי, האגוזים, פתיתי הפלפל האדום, ושום, מערבבים לעתים קרובות ושוברים את האנשובי עם כף עץ. (הם בסופו של דבר להתמוסס לתוך השמן. כאשר האגוזים מריחים קלוי, לאחר כ 5 דקות, להרוג את החום ולהניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ 1/2 כוס של נוזל בישול עמילני. החזירו את המחבת עם רוטב האגוזים לחום בינוני, והוסיפו את הפסטה המבושלת לרוטב. לזרוק לשלב, הוספת נוזל בישול שמורות עד הפסטה לח ומצופה. מערבבים את גרידת לימון ופטרוזיליה, לזרוק לשלב, ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'