בשר מבוקר בווארי בסגנון איטי וכרוב כבוש
בשר בקר בסגנון בווארי איטי וכרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 219 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל מאבן טחון, שמן צמחי, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-45 דקות. נסו סטייק עגול בסגנון בווארי עם בצל אדום ואטריות, צלי בקר בווארי איטי עם רוטב, ו צלעות בסגנון כפרי בישול איטי וכרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר בשמן על 5 דקות או עד חום מכל הצדדים.
מניחים בשר בבישול איטי 5-6 ליטר.
מניחים בצל, כרוב כבוש ו 1/4 כוס הבירה סביב בשר בקר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות.
הסר בשר מן התנור; לכסות כדי להתחמם.
מערבבים קמח, נשארים 1/4 כוס בירה והחרדל בקערה קטנה; בהדרגה לערבב לתוך מיצים בבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 15 עד 30 דקות או עד מעובה מעט.