בשר מזוגג טנדרלוין עם תפוחי אדמה חדשים Herbed
טנדרלוין בקר מזוגג עם תפוחי אדמה חדשים בערוגה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו בשר בקר Herbed Tenderloin, סטייק פילה בקר, ו Herbed בשר טנדרלוין עם שני בצל Jus (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס רדודה או צלחת פלסטיק, מערבבים רוטב סטייק וסוכר חום; להזמין 2 כפות רוטב.
מוסיפים בשר לרוטב שנותר (בערך 1/4 כוס); פונים למעיל. מכסים ומקררים, הופכים בשר בקר 2 או 3 פעמים, לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 24 שעות.
ב 2-ליטר תבשיל מיקרוגל, במקום תפוחי אדמה ומים; כיסוי. מיקרוגל על גבוה 3 עד 5 דקות או עד תפוחי אדמה הם רק במכרז.
מניחים תפוחי אדמה על גיליון רדיד כבד. ריסוס תפוחי אדמה עם ספריי בישול; מפזרים רוזמרין, טימין ופפריקה. לעטוף בצורה מאובטחת בנייר כסף.
כאשר הגריל מחומם, מניחים בשר בקר וחבילת תפוחי אדמה על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניים; מכסים גריל. לבשל 7 דקות. הפוך בשר בקר ותפוחי אדמה; מברשת שמורות רוטב על בשר בקר. כיסוי וגריל על 6 עד 8 דקות יותר עבור doneness בשר בינוני; להסיר מהחום.
מפזרים מלח ופלפל על תפוחי אדמה.