בשר מיובש תוצרת בית
אם יש לכם רוטב חריף של פרנק, פלפל קאיין, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות. נסו בשר מיובש תוצרת בית, בשר מיובש תוצרת בית, ו מתכון בשר מיובש תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק לרצועות 4 אינץ'.הסטייק צריך להיות על 1/2 אינץ thick.It קל יותר לחתוך בשר קפוא חלקית.תאכל בשר בקלילות, אתה לא רוצה אותו דק מדי.
מוסיפים את כל המרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים היטב.מכסים ומקררים בין לילה (8 שעות).גליונות עוגיות קו עם נייר אלומיניום.
מניחים רצועות סטייק על סדינים, לא חופפים בשר.הגדר תנור בטמפרטורה הנמוכה ביותר. (150-175°F).
אופים שש שעות, פונה לאחר שלוש שעות.קופצני נעשה כאשר בשר מיובש החוצה, בהתאם לתנור שלך.