המתכון בשר משומר וכרוב ראובן יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-3 שעות ו-25 דקות. במנה עיקרית זו יש 2183 קלוריות, 128 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %81 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אלף רוטב האי, כבישה תבלין, בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. נסו כרובית בשר בקר משומר Hash, תבשיל בשר משומר וכריך ראובן, ו בית נרפא בשר משומר על כריך ראובן (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את המניה לתוך סיר 4 ליטר גדול מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את התבלינים כבישה, שום, עלי דפנה וציפורן. להפחית את החום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבשר והכרוב מבשלים עד מכרז, 3 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
כרוב
ציפורן
שום
בקר
3
פורסים את הבשר המשומר לפרוסות דקות כנגד התבואה. (זה צריך להניב סביב 30 פרוסות.) פרוסה 2 טריזים של כרוב דק.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
כרוב
דגנים
4
חמאה 1 בצד של פרוסות הלחם וחום על מחבת מחבת חמה או מחבת nonstick גדולה. מעל כל פרוסת לחם עם 1 פרוסת גבינה, ואחריו רוטב אלף האיים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלף האיים
חמאה
גבינה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים פרוסות בשר למחצית הלחם, והכרוב לפרוסות הלחם הנותרות. המשך בראונינג הלחם במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להרכיב את הכריכים. לחמם את הכריכים התאספו במחבת או תנור שחומם מראש 350 מעלות f.