בשר משומר ומרק כרוב
בשר משומר ומרק כרוב יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 380 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לך גזר, בצל, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השעורה בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגוזי לוז, שעורה ועוגיות קקאו כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. נסו מרק כרוב ובשר משומר, בשר משומר ומרק כרוב, ו שאריות מרק כרוב בקר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את הבצל, סלרי וגזר במעבד מזון עד שהם חתיכות בגודל אפונה. ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר ואת הכלספייס ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים מעט, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות למעבד המזון ואת הדופק עד קצוץ דק.
מעבירים את העגבניות לסיר ומוסיפים את מרק הבשר, כרוב, תפוחי אדמה, שעורה ו 4 כוסות מים; מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה ושעורה הם מכרז, על 20 דקות. מערבבים את הבשר המשומר ומתבלים במלח ופלפל.