בשר משומר נרפא בבית
הבית נרפא בשר משומר יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 4133 קלוריות, 480 גרם חלבון ו 178 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 850 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש תבלינים כבישה, מים, זרעי כוסברה, וקינמון. מתכונים דומים: בשר משומר תוצרת בית, בשר משומר תוצרת בית, ו בית נרפא בשר משומר על כריך ראובן.
הוראות
טוסט ותבלינים למחוץ: אתה יכול גם להשתמש תבלינים קנוי בחנות או שאתה יכול לעשות משלך. כדי להפוך את שלך, טוסט allspice פירות יער, זרעי חרדל, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל אדום, פלפל, ציפורן, תרמילי הל במחבת קטנה על חום בינוני עד ריחני. שים לב שזה די קל לשרוף תבלינים; אתה רוצה מספיק חום כדי לשחרר את הטעמים שלהם, לא כל כך הרבה שהם נשרפים.
הסר מהחום ומניח בקערה קטנה. השתמש מרגמה ועלי כדי לרסק את התבלינים קצת (או את החלק האחורי של כף או בצד של סכין על משטח שטוח).
מוסיפים לקערה קטנה ומערבבים את עלי המפרץ המתפוררים וג ' ינג ' ר הקרקע.
הפוך ריפוי מי מלח עם תבלינים, מלחים, סוכר, מים:
מוסיפים כ-3 כפות של תערובת התבלינים (שומרים את השאר לבישול הבשר המשומר לאחר שהוא נרפא), בתוספת חצי כף הקינמון, לגלון מים בסיר גדול, יחד עם מלח כשר, מלח ורוד (אם משתמשים) וסוכר חום. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. ואז לקרר עד מקורר היטב.
מניחים את חזה הבקר במיכל גדול, שטוח או מחבת, ומכסים עם מלח. המלח אמור לכסות את הבשר. הבשר עשוי לצוף ובמקרה זה ייתכן שתרצה לשקול אותו עם צלחת.
לחלופין אתה יכול להשתמש שקית מקפיא 2 גלון (להציב במיכל כך שאם זה דולף זה לא דולף על כל המקרר שלך), למקם את החזה בשקית במקפיא ועל 2 ליטרים של מי מלח, לסחוט את האוויר מן השקית לפני האיטום.
מקום במקרר וצינה מ 5-7 ימים. כל יום להפוך את חזה הבקר, כך שכל הצדדים לקבל בריח שווה.
לבשל בשר נרפא: בסוף התרופה, להסיר את חזה מן המלח ולשטוף את המלח עם מים קרים.
מניחים את חזה הבקר בסיר גדול שמתאים רק סביב חזה הבקר ומכסים עם לפחות סנטימטר אחד של מים. אם אתה רוצה דד שלך פחות מלוח, להוסיף עוד אינץ ' של מים לסיר.
הוסף כף של תבלינים כבישה לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה נמוכה מאוד( בקושי מבעבע), ומבשלים 3-4 שעות, עד בשר משומר הוא מזלג מכרז. (בשלב זה אתה יכול לאחסן במקרר עד שבוע.)
הסר את הבשר ללוח חיתוך. (אתה יכול להשתמש בנוזל בישול מתובל לבשל ירקות לארוחת ערב מבושלת או בשר משומר וכרוב.) שימו לב לקווים הגלויים על הבשר; זהו "גרגר" של הבשר, או את הכיוון של סיבי השריר.
כדי להקל על הבשר לחתוך, לחתוך אותו ראשון במחצית, לאורך גרגר הבשר. לאחר מכן לבצע חתכים לרוחב דק, על פני התבואה לחתוך את הבשר כדי לשרת.