בשר סטרוגנוף נמס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן סטרוגנוף בשר להמיס לנסות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 479 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. אם יש לכם לחם, גבינה שוויצרית, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. מתכונים דומים: סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב המשפחתי הזה בבית שלי, סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, ו בשר בקר ופלפל נמס.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הפטריות והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המלח, אבקת השום והפלפל.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת חמוצה
חותכים לחם צרפתי לשניים לאורכו.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
מורחים חמאה על חצאים חתוכים; למעלה עם תערובת בשר וחצי מהגבינה.
מסדרים מעל פלפל ירוק ועגבניות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזרקה למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה.