קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן

בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן
בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק עוף דל מלח, רוטב ווסטרשייר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, בשר עגל צלוי ברוטב רוזה פאן, ו כבד אווז צרוב עם לפת מטוגנת ורוטב שרי.

הוראות

1
מרתיחים את שני המרקים עד מופחת scant 1 כוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
להביא יין הבא 3 מרכיבים לרתיחה בסיר אחר, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד מופחת 11/2 כוסות, על 30 דקות. באמצעות כף מחוררת, מעבירים ענבים לקערה קטנה; מוסיפים דובדבנים לענבים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מרק מופחת לסירופ ענבים. מרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, על 10 דקות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים פירות בסיס רוטב בנפרד לקרר.
מרכיבים שתצטרך
1
מברשת עגל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים עשבי תיבול קצוצים בכל רחבי. עגל עטוף בפלסטיק; צ ' יל לילה.
מרכיבים שתצטרך
3
מתלה מיקום ממש מתחת למרכז התנור; מחממים ל 218°.
4
מפזרים עגל עם מלח ופלפל; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
חום 2 כפות שמן ב 14 אינץ מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים עגל, צד שמן למטה. לצרוב עד חום, כ 4 דקות. הפוך; לצרוב עד חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים מחבת בתנור. עגל צלוי עד מדחום מוכנס למרכז רושם 57° עד140, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
העברה לצלחת. אוהל עם רדיד; בואו לעמוד 10 דקות. מחבת מילואים.
9
בינתיים, פרוסות כבד אווז נפרדות על הצלחת להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
10
Tilt מחבת שמורה; כפית את השומן ממיצים.
11
להוסיף מיצים לבסיס רוטב. מבשלים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים ענבים ודובדבנים; חום 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
חותכים עגל לפרוסות בעובי 1 אינץ'; מסדרים על צלחות. למעלה עם כבד אווז, אם משתמשים, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
14
מקשטים צלחות עם רוזמרין ורסיסי טימין.
מרכיבים שתצטרך
15
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך