בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן
בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק עוף דל מלח, רוטב ווסטרשייר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, בשר עגל צלוי ברוטב רוזה פאן, ו כבד אווז צרוב עם לפת מטוגנת ורוטב שרי.
הוראות
מרתיחים את שני המרקים עד מופחת scant 1 כוס. תניח בצד.
להביא יין הבא 3 מרכיבים לרתיחה בסיר אחר, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד מופחת 11/2 כוסות, על 30 דקות. באמצעות כף מחוררת, מעבירים ענבים לקערה קטנה; מוסיפים דובדבנים לענבים.
מוסיפים מרק מופחת לסירופ ענבים. מרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, על 10 דקות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים פירות בסיס רוטב בנפרד לקרר.
מפזרים עשבי תיבול קצוצים בכל רחבי. עגל עטוף בפלסטיק; צ ' יל לילה.
מתלה מיקום ממש מתחת למרכז התנור; מחממים ל 218°.
מפזרים עגל עם מלח ופלפל; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
חום 2 כפות שמן ב 14 אינץ מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגל, צד שמן למטה. לצרוב עד חום, כ 4 דקות. הפוך; לצרוב עד חום, על 4 דקות.
מניחים מחבת בתנור. עגל צלוי עד מדחום מוכנס למרכז רושם 57° עד140, על 25 דקות.
העברה לצלחת. אוהל עם רדיד; בואו לעמוד 10 דקות. מחבת מילואים.
בינתיים, פרוסות כבד אווז נפרדות על הצלחת להביא לטמפרטורת החדר.
Tilt מחבת שמורה; כפית את השומן ממיצים.
להוסיף מיצים לבסיס רוטב. מבשלים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 3 דקות.
מוסיפים ענבים ודובדבנים; חום 1 דקה.
חותכים עגל לפרוסות בעובי 1 אינץ'; מסדרים על צלחות. למעלה עם כבד אווז, אם משתמשים, ורוטב.
מקשטים צלחות עם רוזמרין ורסיסי טימין.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.