קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

בשר צבי משופשף באיטיות

בשר צבי משופשף באיטיות
בשר צבי קלוי-תבלין איטי שפשף מותן נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, פלפל, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 321 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spice-שפשף חזיר Loin עם Ratatouille, בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, ו Spice-שפשף חזיר ירך עם סקווש בלוט.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 300°f. בשר צבי יבש עם מגבות נייר ומניח על מתלה להגדיר בגיליון גיבוי מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים מלח, פלפל, צ 'ילי אנצ' ו, כוסברה, קומני, סוכר, ואספרסו בקערה קטנה. לשפשף באופן שווה על בשר. בשר צבי צלוי עד מרכז רושם 49° על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני-נדיר או130 עבור בינוני-היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
בשר צביבשר צבי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מיד מחממים שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים בשר צבי וחמאה ומבשלים, מסתובבים עד שכל הצדדים משחימים באופן שווה, על 4 דקות בסך הכל. לחזור rack, אוהל עם נייר כסף, ולאפשר לנוח 15 דקות. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה