בשר צבי משופשף באיטיות
בשר צבי קלוי-תבלין איטי שפשף מותן נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, פלפל, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 321 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spice-שפשף חזיר Loin עם Ratatouille, בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, ו Spice-שפשף חזיר ירך עם סקווש בלוט.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 300°f. בשר צבי יבש עם מגבות נייר ומניח על מתלה להגדיר בגיליון גיבוי מעוטר.
מערבבים מלח, פלפל, צ 'ילי אנצ' ו, כוסברה, קומני, סוכר, ואספרסו בקערה קטנה. לשפשף באופן שווה על בשר. בשר צבי צלוי עד מרכז רושם 49° על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני-נדיר או130 עבור בינוני-היטב.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מיד מחממים שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים בשר צבי וחמאה ומבשלים, מסתובבים עד שכל הצדדים משחימים באופן שווה, על 4 דקות בסך הכל. לחזור rack, אוהל עם נייר כסף, ולאפשר לנוח 15 דקות. תחתוך ותגיש.