קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

"בשר צבי של מחוז וורת"

תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שווה מחוז צבי קופצני. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, עשן נוזלי, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . נסו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, שווה את זה לזניה, ו שווה כל פנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, עשן נוזלי, מיץ לימון, רוטב טריאקי, קטשופ ורוטב פלפל חריף בקערה. מתבלים באבקת שום, אבקת בצל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את הצבי פרוס עד מצופה לחלוטין. מכסים בחוזקה, ומרינים לפחות 8 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
3
הכן קופצני במייבש מזון על פי הוראות היצרן, או יבש על מדפים בתנור ב 150 מעלות F (65 מעלות C) עד קופצני התייבש יהיה הצמד כאשר כפוף, 10 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קופצניקופצני
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה