בשר רוזמרין בגריל עם צ'אטני עגבניות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם צלייה בלונדון, מלח כשר, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם שום שפשף פילה של בשר בקר, מחית שעועית לבנה ועגבניות מיובשות שמש, רוזמרין חריף עגבניות אפרסק צ'אטני, ו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל.
הוראות
הסר את כל העלים מן sprigs רוזמרין למעט אינץ ' העליון; שמור את העלים לשימוש נוסף. שיפוד העגבניות על 3 גבעולי רוזמרין. חזור עם הבצל, השום והבשר, חלוקת המרכיבים באופן שווה בין הענפים הנותרים ושימוש ענפים נפרדים עבור כל מרכיב.
טפטוף כל שיפוד עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים את שיפודי השום והבצל לגריל. גריל, פונה מדי פעם, עד שהתרכך, כ -15 דקות. לאחר כ 8 דקות, מוסיפים את שיפודי עגבניות ובשר לגריל. מבשלים את הבשר, הופך פעם אחת, עד doneness הרצוי, 7 דקות עבור בינוני-נדיר. מבשלים את העגבניות, פונה פעם אחת, עד שהעורות מתפוצצים, כ -7 דקות.
מעבירים את השיפודים לתבנית אפייה כאשר הם נעשים.
הסר וזרוק את עורות נייר מן השום. באמצעות מזלג, להחליק את השום והעגבניות לתוך קערה קטנה.
מוסיפים את החומץ ומשלבים, מועכים את העגבניות והשום עם המזלג עד הגושי.
מגישים צ ' אטני עגבניות לצד שיפודי בשר ובצל.טיפ: צליית המרכיבים על גבי עלי הרוזמרין מקנה טעם עדין אך בולט למזון. אם הענפים נראים דקים מדי כדי לתקוע חור בבשר, לנקב את הבשר עם שיפוד מתכת או במבוק הראשון, ולאחר מכן להעביר אותו sprig רוזמרין.