בשר שום שובב לו מיין
בשר השום השובב Lo Mein עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, שיני שום, סטייק צלע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. עם כפית נסו עוף שובב לו מיין, עוף שום שובב, ו עוף שום שובב לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ קצוות משעועית; להסיר מחרוזות.
חותכים שעועית לחתיכות 3 אינץ'. תניח בצד.
חותכים על פני תבואה לפרוסות דקות; לחתוך פרוסות חצי לרוחב.
שלב סטייק הבא 4 מרכיבים (סטייק דרך שום); מערבבים היטב. תניח בצד.
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים שעועית; מבשלים 5 דקות או עד למכרז.
הסר עם כף מחוררת; מניחים במסננת. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז היטב. תניח בצד.
מוסיפים אטריות למים רותחים. לבשל 3 דקות; ניקוז. יש לשטוף מתחת למים קרים.
מעיל מחבת nonstick גדולה או ווק עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תערובת סטייק; מוקפץ 5 דקות או עד השחמה. תערובת סטייק כפית לתוך קערה; להפריש. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.
מערבבים את המרק ואת 6 המרכיבים הבאים (מרק דרך פלפל) בקערה. מערבבים היטב; להפריש.
חום שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף מרכיבים שנותרו; מוקפץ 2 דקות.
להוסיף תערובת מרק. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר סטייק למחבת; להוסיף שעועית ואטריות; מוקפץ 1 דקה.