בתנור תפוחי אדמה סטייק שוויצרי
סטייק שוויצרי בתנור מצופה תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 493 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם עגבניות משומר, סטייק עגול בשר בקר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: סטייק שוויצרי בתנור, סטייק שוויצרי של קארן (למעלה תנור, סיר חרס או תנור), ו חזיר N תפוחי אדמה בשוויץ.
הוראות
תנור חום עד 163°. ב ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לארגן בשר בשכבה אחת. למעלה עם גזר ובצל.
בקערה בינונית, מערבבים עגבניות ורוטב; כפית על בשר וירקות. מכסים בנייר כסף; אופים 2 שעות.
בסיר 3 ליטר, לעשות את שני שקיות של תפוחי אדמה כפי שמכוון על התיבה באמצעות מים, חלב וחמאה. מערבבים בביצה עד מעורבב היטב.
הסר תבנית אפייה מהתנור. לחשוף; כפית או תערובת תפוחי אדמה על תערובת חמה. חזור לתנור; אופים חשפו 15 עד 20 דקות יותר או עד שתפוחי אדמה נקבעים וחום זהוב בהיר.