ג'בטה
המתכון Ciabattan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. אם יש לכם קמח פסטה, קמח לחם, שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד. נסו ג'בטהname, ג'בטהname, ו ג'בטהname (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ספוג, כף קל 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס ו 4 מרכיבים הבאים (1 קמח כוס דרך 1 חבילה של שמרים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף. כיסוי; צמרמורת 12 שעות.
כדי להכין בצק, לתת ספוג לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. כף קלה 3 1/2 כוסות קמח לחם 1/2 כוס קמח סולת לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מוסיפים 3 כוסות קמח לחם, 1/2 כוס קמח סולת, 3/4 כוס מים חמים, 1/2 כוס חלב חם, מלח, ו 1 חבילה שמרים ספוג, ומערבבים היטב כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות), ולהוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. מחלקים בצק לשניים.
עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל אחד לתוך סגלגל 13 x 5 אינץ'.
מקום, 3 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם 2 כפות קמח סולת. להתחדד קצוות של בצק כדי ליצור " נעל בית."
מפזרים 1 כף קמח סולת מעל הבצק. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 425 במשך 18 דקות או עד כיכרות הם משחימים קלות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מהמחבת, וקריר על מתלה חוט.