ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניק איטלקי עוף מעושן ג'ונסונוויל וברוקולי ריגטוני. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פסטה ריגטוני, רוטב לסלט, שלושה נקניק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות עכביש מפחידות כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני, ג'ונסונוויל נקניק איטלקי ריגטוני, ו ארוחת ערב הערב: ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה.
הוראות
בסיר גדול מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול מוסיפים ברוקולי, ממשיכים לבשל; מסננים.
בעזרת אותו סיר מוסיפים פלפל, נקניק ורוטב;מבשלים ומערבבים עד לחימום.
יוצקים מעל תערובת פסטה חמה.
מוסיפים גבינה וזורקים למעיל.