ג'ים Lahey לא ללוש פיצה עם ברוקולי Rabe, שום, ג' ינג'ר, ו Chilis תאילנדי
המתכון של ג'ים Lahey לא ללוש פיצה עם ברוקולי Rabe, שום, ג' ינג'ר, ו Chilis תאילנדי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח כשר, קמח, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: Crockpot תאילנדי ברוקולי Rabe עוף קארי, ג'ינג'ר שומשום ברוקולי רב, ו ברוקולי ראבה ונקניק במרק זנגביל.
הוראות
מניחים אבן פיצה על מדף על 8 אינץ ' מאלמנט broiler ולחמם מראש תנור 288°.
מחממים חמאה וקמח בסיר קטן על חום בינוני-גבוה עד שנמסו והקמח הוא בלונדיני זהוב חיוור. לאט לאט להקציף בחלב.
להקציף אגוז מוסקט ועונה לטעום עם מלח. מביאים לרתיחה מקציפים כל הזמן, ואז להפריש.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים ברוקולי rabe ומבשלים עד רק מכרז, על 1 דקה.
מעבירים לקערה של מים קרים עד שמצוננים.
מסננים בזהירות בערך לקצוץ לתוך 3 עד 4 אינץ ' מגזרים.
ברגע שהאבן מחוממת מראש, הפעל את המטאטא לגובה. למתוח כדור אחד של בצק פיצה לתוך דיסק בקוטר של כ -12 אינץ ' ולהחליק על קליפה מקורנת קלות.
מורחים 1/4 של רוטב לבן על עוגה, משאיר גבול 1 אינץ ' בכל רחבי.
מפזרים 1/4 של שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי תאילנדי, פרובולון, מוצרלה, וברוקולי rabe על גבי עוגה.
העברה לאבן אפייה שחומם מראש ואופים עד העליון הוא חרוך תוסס, על 3 1/2 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר ללוח חיתוך.
מגישים מיד, ואז לחזור עם פשטידות שנותרו.