ג'ינג'ר ליים בטטות
אם יש לכם מלח, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו בטטות עם אניס כוכב, זנגביל, וסיד, טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, ו מתוק לימון ג'ינג'ר רום פונץ (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ותפוחי אדמה בקערה גדולה; לזרוק היטב.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים סוכר ו-7 המרכיבים הבאים( סוכר דרך פלפל); מבשלים 4 דקות או עד שהסוכר מתמוסס.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה; לזרוק היטב. תערובת כפית לתוך תבשיל רדוד 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מכסים ואופים ב 425 במשך 55 דקות או עד למכרז.