קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ג'לטו שוקולד עמוק

ג'לטו שוקולד עמוק
המתכון עמוק שוקולד ג'לטו יכול להתבצע בערך 3 שעות ו 30 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 560 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. אתה מקבל קינוח המגיש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות ואספו מלח כשר, שוקולד באצ'י, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ג'לטו שוקולד עמוק, עוגת שוקולד שוקולד עמוקה, ו איזה טעם ג'לטו אתה? ג'לטו קוקוס ואגוז.

הוראות

1
מחממים את החלב, השמנת ו -1 / 2 כוס הסוכר בסיר של 2 ליטר עד שהסוכר מתמוסס והחלב מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את אבקת הקקאו והשוקולד ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים לכוס מדידה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מניחים את החלמונים ואת 1/4 כוס הסוכר הנותרת בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם צהובים בהירים וסמיכים מאוד. עם המיקסר במהירות נמוכה, שופכים לאט את תערובת השוקולד החם לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את תערובת הביצים והשוקולד חזרה לסיר בן 2 ליטר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה. מדחום ממתקים ירשום כ -180 מעלות צלזיוס. אל תאפשר לתערובת לרתוח!
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
יוצקים את התערובת דרך מסננת לקערה ומערבבים פנימה את הקהלואה, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
KahluaKahlua
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים חתיכת ניילון ישירות על גבי הרפרפת ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
יוצקים את הפודינג לקערה של יצרנית גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן. מערבבים פנימה את הבצי אם משתמשים ומקפיאים בכלי ליטר. אפשר לג ' לטו להפשיר מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לג' לטו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "