ג'לטו שוקולד עמוק
המתכון עמוק שוקולד ג'לטו יכול להתבצע בערך 3 שעות ו 30 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 560 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. אתה מקבל קינוח המגיש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות ואספו מלח כשר, שוקולד באצ'י, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ג'לטו שוקולד עמוק, עוגת שוקולד שוקולד עמוקה, ו איזה טעם ג'לטו אתה? ג'לטו קוקוס ואגוז.
הוראות
מחממים את החלב, השמנת ו -1 / 2 כוס הסוכר בסיר של 2 ליטר עד שהסוכר מתמוסס והחלב מתחיל להתבשל.
מוסיפים את אבקת הקקאו והשוקולד ומקציפים לתערובת אחידה.
יוצקים לכוס מדידה חסינת חום.
מניחים את החלמונים ואת 1/4 כוס הסוכר הנותרת בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם צהובים בהירים וסמיכים מאוד. עם המיקסר במהירות נמוכה, שופכים לאט את תערובת השוקולד החם לתערובת הביצים.
יוצקים את תערובת הביצים והשוקולד חזרה לסיר בן 2 ליטר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה. מדחום ממתקים ירשום כ -180 מעלות צלזיוס. אל תאפשר לתערובת לרתוח!
יוצקים את התערובת דרך מסננת לקערה ומערבבים פנימה את הקהלואה, הווניל והמלח.
מניחים חתיכת ניילון ישירות על גבי הרפרפת ומצננים לחלוטין.
יוצקים את הפודינג לקערה של יצרנית גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן. מערבבים פנימה את הבצי אם משתמשים ומקפיאים בכלי ליטר. אפשר לג ' לטו להפשיר מעט לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לג' לטו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "