ג'לי Scuppernong
ג'לי Scuppernong עשוי להיות רק התבלין אתה מחפש. מתאים ל-250 מנות. מנה אחת מכילה 15 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך סוכר, אבקת פקטין, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו Muscadine ו Scuppernong ג'לי, חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, ו צלי חזיר וכרוב ניצנים עם מכונת ג'לי של הכדור זיגוג ג' לי מתוק תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף Scuppernong; מקום 6-qt. נירוסטה או תנור הולנדי אמייל, או סיר גדול, כבד, לא מגיב אחר.
מוסיפים 1 כוס מים, ומביאים לרתיחה. מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד שרוב הזרעים שוחררו עיסת, ריסוק Scuppernongs עם מחית תפוחי אדמה להחליק עורות מעיסה.
לשטוף cheesecloth, ו לסחוט עודפי מים. קו מסננת גדולה עם cheesecloth. מניחים מסננת על קערה גדולה או סיר.
יוצקים תערובת Scuppernong לתוך גזה, ולתת לעמוד לפחות 1 שעה. למדוד נוזל (אתה צריך בערך 412 כוסות), ולחזור לתנור ההולנדי, להשליך מוצקים.
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים כמתואר בדף
בעוד צנצנות רותחים, להוסיף 34 כוס סוכר עבור כל מיץ 1 כוס מיץ Scuppernong בתנור ההולנדי.
מוסיפים מיץ לימון. מביאים לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים פקטין, מערבבים היטב, ולחזור לרתיחה מתגלגלת. להרתיח 1 דקה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד עד רתיחה שוככת. קצף דל שומן מפני השטח עם כפית מתכת, ולהשליך.
למלא ולעבד צנצנות כמתואר על חנות הדף כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה.
תן לעמוד לפחות 1 שבוע לפני ההגשה כדי לאפשר ג ' לי להגדיר באופן מלא.
מגישים על ביסקוויטים או עם ברי וקרקרים, אם תרצה.