ג'לי האבנרו נמהר
ג'לי Habanero חפוז עשוי להיות רק התבלין אתה מחפש. והוא יספק כ 40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 85 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ג'לי תפוחים, צ' ילי habanero, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ג'לי זהב Habanero, צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, ו Hasty Hots (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף צ ' ילי ולחתוך את קצות גזע. לובש כפפות או מחזיק צ 'ילי עם מזלג (לא לגעת בידיים חשופות), לחתוך צ' ילי חצי לאורכו. פורסים ומשליכים ורידים וזרעים.
חותכים צ ' ילי לתוך 1/8 - עד 1/6 אינץ רסיסים.
שים צ ' ילי, חומץ וסוכר במחבת 4-5 ליטר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת כ 1/3 כוס, כ 7 דקות.
לגרד ג ' לי מצנצנות למחבת. ערבוב לעתים קרובות, להרתיח עד ג ' לי נמס. מצקת ג 'לי חם בחזרה לתוך צנצנות רחוצות כדי בתוך 1/4 אינץ' של חישוקים. נגב את החישוקים נקי בורג מכסים על צנצנות. (אם יש קצת ג ' לי נוסף, לשפוך לתוך צלחת קטנה לכסות כאשר מגניב.)
לאחר 1 1/2 שעות, בעדינות לנער ג 'לי בצנצנות כדי להפיץ מחדש חתיכות צ' ילי אם הם צפו עד למעלה. כאשר ג ' לי הוא מגניב, להשתמש או לאחסן במקרר עד 3 חודשים.