ג'לי חבושים
ג'לי חבושים יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מספיק סוכר כדי להוסיף כמעט כוס סוכר, מים, חבושים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 271 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה.
הוראות
1 לשים חתיכות חבושים בקומקום גדול עם תחתית עבה ולהוסיף מים (אם אתה eyeballing זה, לשים מספיק מים כדי לכסות את חתיכות חבושים על ידי סנטימטר בערך.) 2 להביא לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל במשך 45 דקות עד שעה, עד חתיכות חבושים רכים.ריסוק pulp3 עם מחית תפוחי אדמה, מועך את חבוש לעקביות של רסק תפוחים נוזלי מעט.
הוסף עוד מים במידת הצורך. אם המחית עבה מדי, לא תקבל ממנה מספיק מיץ.ג ' ורג ' בודק את העקביות של עיסת חבושים
מיץ מתאמץ מ עיסת עם cheesecloth4 כדי לסנן את המיץ מן עיסת, במקום מסננת מתכת על סיר. לעטוף 2 שכבות של cheesecloth על המסננת. (ניתן לדלג על cheesecloth אם אתה משתמש מסננת רשת בסדר). מצקת את עיסת לתוך הגבינה. ייתכן שיהיה עליך יש שני מסננים להגדיר בדרך זו.
תן את המתח עיסת במשך 3 עד 4 שעות. אם אתה לא מקבל מספיק מיץ מתוך עיסת, ייתכן שיהיה עליך לערבב יותר מים לתוך מחית.צפייה thermometer5 למדוד את כמות המיץ שיש לך. צריך להיות על 4 עד 5 כוסות.
יוצקים לתוך סיר עבה תחתית על התנור ומביאים לרתיחה. למדוד את הסוכר - קצת פחות מכוס לכל כוס מיץ.
מוסיפים סוכר למיץ. 6 מביאים לרתיחה, בתחילה ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס, כך שהסוכר לא מקל על תחתית המחבת. הכנס מדחום ממתקים כדי לפקח על טמפרטורת הג ' לי.איך המיץ נראה לפני שהוא מבשל
ברפרוף foam7 כמו מבשל ג ' לי, לרפרף את הקצף שמגיע אל פני השטח עם כפית.8 כמו ג ' לי רותח, במחבת נפרדת, להמיס כמה שעווה פרפין עבור חותם לעקר צנצנות לשימורים.9 כמו הטמפרטורה עולה מעל נקודת הרתיחה של מים (212°F), תוכלו להבחין עקביות של ג ' לי/מיץ מתחיל להשתנות. כאשר הטמפרטורה היא כ 8 מעלות גבוה יותר מאשר נקודת רתיחה בגובה שלך (בכל מקום מ 104° ל222 בגובה הים) הג ' לי מוכן לשפוך לתוך צנצנות. שמאל: ג ' לי נוזלי מדי. נכון: ג ' לי מתקמט כשדוחפים אותו, מה שאומר שהוא מוכן.שים לב כי מדחום ממתקים הם לא תמיד האינדיקטורים האמינים ביותר של אם או לא נעשה ג ' לי. דרך נוספת לבדוק היא לשים חצי כפית של ג ' לי על צלחת מקורר (במקפיא). אפשר לג ' לי להתקרר כמה שניות, ואז לדחוף אותו עם קצה האצבע שלך. אם זה מתקמט, זה מוכן.רתיחה
כמעט done10 יש כמה דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך. אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות. או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.11 השתמש מצקת גדולה כדי לשפוך את הג 'לי לתוך צנצנות מעוקרים עד 5/8 אינץ' מן השפה העליונה של הצנצנת.
יוצקים מספיק פרפין מומס להוסיף שכבת 1/4 אינץ ' של שעווה. הפרפין יצוף למעלה, קריר, ויתקשה ליצור חותם מעל הג ' לי כשהוא מתקרר. (אם אתה לא משתמש פרפין, להשתמש צנצנות שימורים עם מכסים שימורים. לעקר את המכסים על ידי נותן להם לשבת רק מים חמים מבושלים במשך כמה דקות. תוכלו לשמוע רעש נפץ כמו חותם ואקום נוצר כמו צנצנות של ג ' לי מגניב.) איטום עם פרפין