קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ג'לי מפחיד מליל כל הקדושים

ג'לי מפחיד מליל כל הקדושים
ג'לי ליל כל הקדושים מפחיד דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. אם יש לך זיגוג בצינור, מרציפן, ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוד משקה ליל כל הקדושים מפחיד: גלגל העין הייבול קוקטייל ליל כל הקדושים, מיץ מפחיד, ו בננות מפחידות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הג ' לי לקוביות עם מספריים ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף 400 מ " ל מים רותחים ומערבבים ברציפות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
רוקן את הליצ ' י, שומר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
שים את המיץ בקנקן מדידה לפצות עד 400 מ " ל עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מוסיפים לג ' לי המומס.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
יוצקים כרבע של הג ' לי לתוך צלחת זכוכית ברורה ומניחים במקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
קחו ענב ודחפו בעדינות סוכריית גומי למרכז, תוך שימוש בחור שבו היה הגבעול. ואז בעדינות לדחוף את הענבים לתוך ליצ ' י. חזור עם הענבים הנותרים וליצ ' י לעשות עיניים.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
8
כדי להפוך את האצבעות המפחידות, לחלק את מרציפן לתוך 6 וצורה לתוך נקניקיות בגודל של אצבע. צינור ג ' ל אדום קטן בקצה אחד לצרף שקדים לייצג ציפורן. באמצעות סכין קטנה לסמן שלוש או ארבע שורות חצי דרך את האצבע כדי להפוך את מפרק.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
כאשר הג 'לי מוגדר, לסדר מחצית העיניים על פני השטח, להוסיף עוד ג' לי ולחזור למקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
כאשר זה יש להגדיר, לסדר את העיניים שנותרו על הריבה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
מניחים את האצבעות המפחידות על הצד של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
יוצקים את הג ' לי הנותרים ומניחים במקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
מגישים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o