קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ג'לי מפחיד מליל כל הקדושים

ג'לי מפחיד מליל כל הקדושים
ג'לי ליל כל הקדושים מפחיד דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. אם יש לך זיגוג בצינור, מרציפן, ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוד משקה ליל כל הקדושים מפחיד: גלגל העין הייבול קוקטייל ליל כל הקדושים, מיץ מפחיד, ו בננות מפחידות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הג ' לי לקוביות עם מספריים ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף 400 מ " ל מים רותחים ומערבבים ברציפות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
רוקן את הליצ ' י, שומר את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
שים את המיץ בקנקן מדידה לפצות עד 400 מ " ל עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מוסיפים לג ' לי המומס.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
יוצקים כרבע של הג ' לי לתוך צלחת זכוכית ברורה ומניחים במקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
קחו ענב ודחפו בעדינות סוכריית גומי למרכז, תוך שימוש בחור שבו היה הגבעול. ואז בעדינות לדחוף את הענבים לתוך ליצ ' י. חזור עם הענבים הנותרים וליצ ' י לעשות עיניים.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
8
כדי להפוך את האצבעות המפחידות, לחלק את מרציפן לתוך 6 וצורה לתוך נקניקיות בגודל של אצבע. צינור ג ' ל אדום קטן בקצה אחד לצרף שקדים לייצג ציפורן. באמצעות סכין קטנה לסמן שלוש או ארבע שורות חצי דרך את האצבע כדי להפוך את מפרק.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
כאשר הג 'לי מוגדר, לסדר מחצית העיניים על פני השטח, להוסיף עוד ג' לי ולחזור למקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
כאשר זה יש להגדיר, לסדר את העיניים שנותרו על הריבה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
מניחים את האצבעות המפחידות על הצד של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים את הג ' לי הנותרים ומניחים במקרר להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
מגישים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך