ג'לפנוס בגריל
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מדהים ציון של 26%. נסו ג'לפה ממולא בגריל, ג'לפנוס ממולא בגריל, ו ג'לפנוס ממולא בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
שוטפים פלפלים ומסירים גבעולים.
חותכים חריץ לאורך צד אחד של כל פלפל.
הסר זרעים; שוטפים ומייבשים פלפלים.
במחבת מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. ממלאים פלפלים עם נקניק ועוטפים עם בייקון; מאובטח עם קיסם.
צולים פלפלים, לא מכוסים, על אש בינונית כ-15 דקות או עד שהם רכים והבייקון פריך, הופכים לעתים קרובות.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אביניו קאווה רזרבה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![אביניו קאווה רזרבה]()
אביניו קאווה רזרבה
פירות לבנים בהירים לשלב עם הערות טוסט. על החיך היין טרי ותוסס.