הג'מבלאיאן הגדול והקל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. אם יש לך נקניק אנדויל, שמן זית, תערובת jambalaya נתרן מופחתת® zatarain, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. נסו Jambalaya סיר אחד קל, Jambalaya קל גדול, ו Jambalaya מהיר וקל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי 5 ליטר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ופלפלים; מבשלים ומערבבים 7 דקות או עד שהירקות מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים עגבניות, מים וג ' מבליה
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4
4
לערבב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
5
מערבבים שרימפס ונקניק. מכסים ומבשלים 10 דקות יותר או רק עד שרימפס להפוך ורוד אורז וירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ג ' ויס כרמים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.