ג'ניס.
לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "חמאה", " מלח " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 15%. מתכונים דומים: ג'ניס., ג'ניס., ו עוגת ג'ניס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8 אינץ ' במחבת עוגה עגולה. קו עם נייר קלף ושמן אותו גם כן. מחבת קמח קלה ונייר.
לנפות יחד את הקמח, 2 כפות סוכר, ומלח על פיסת נייר שעווה.
מניחים את הביצים לתוך קערת ערבוב להגדיר על מחבת של מים חמים (לא רותחים).
מוסיפים את הסוכר 1/2 כוס לביצים ולהקציף עד התערובת מרגישה חמה (לא חם) למגע, על טמפרטורת הגוף.
מניחים את הקערה על מערבל והכה על מהירות בינונית עד שהתערובת הופכת לצהוב חיוור בצבע ונופלת מסוף החיבור לטאטא בסרטים ארוכים.
מוסיפים בערך 1/3 מתערובת הקמח לביצה המוכה ומקפלים פנימה. ממשיכים להוסיף את שארית הקמח, מקפלים אותו בכל פעם.
מניחים על 1 כוס הבלילה לתוך הקערה המכילה את החמאה המומסת ולשלב את החמאה עם הבלילה.
הוסף את זה בחזרה לבלילה הראשית וקפל אותו פנימה
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
מיד אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 25 דקות או עד העליון הוא חום בהיר. מגניב במחבת על מתלה כ -10 דקות ולאחר מכן להתהפך על מתלה. עדיף להפוך אותו שוב על מדף אחר כך שהוא מתקרר עם הדף למעלה.
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך או ציפוי.