קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ניס.

ג'ניס.
לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "חמאה", " מלח " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 15%. מתכונים דומים: ג'ניס., ג'ניס., ו עוגת ג'ניס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8 אינץ ' במחבת עוגה עגולה. קו עם נייר קלף ושמן אותו גם כן. מחבת קמח קלה ונייר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
לנפות יחד את הקמח, 2 כפות סוכר, ומלח על פיסת נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
מניחים את הביצים לתוך קערת ערבוב להגדיר על מחבת של מים חמים (לא רותחים).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הסוכר 1/2 כוס לביצים ולהקציף עד התערובת מרגישה חמה (לא חם) למגע, על טמפרטורת הגוף.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מניחים את הקערה על מערבל והכה על מהירות בינונית עד שהתערובת הופכת לצהוב חיוור בצבע ונופלת מסוף החיבור לטאטא בסרטים ארוכים.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
6
תוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
7
מוסיפים בערך 1/3 מתערובת הקמח לביצה המוכה ומקפלים פנימה. ממשיכים להוסיף את שארית הקמח, מקפלים אותו בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
8
מניחים על 1 כוס הבלילה לתוך הקערה המכילה את החמאה המומסת ולשלב את החמאה עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
הוסף את זה בחזרה לבלילה הראשית וקפל אותו פנימה
10
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מיד אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 25 דקות או עד העליון הוא חום בהיר. מגניב במחבת על מתלה כ -10 דקות ולאחר מכן להתהפך על מתלה. עדיף להפוך אותו שוב על מדף אחר כך שהוא מתקרר עם הדף למעלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך או ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי