קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

גאודאק פפאיה סביצ'ה

גאודאק פפאיה סביצ'ה
אם יש לכם בצל, גיאודוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 42%. מתכונים דומים: דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול למטבח פרואני {בגידה}, סביצ'ה דה קמר קווידן קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
שלבו בצל, פפאיה ומיץ ליים בקערת ערבוב בינונית וערבבו היטב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אננס רגילאננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים גיאודוק, כוסברה, ג ' לפנו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3
מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
4
רגע לפני ההגשה זורקים סלט מסקלון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
MesclunMesclun
דַק-דַק-
5
מניחים חלק מסלט המסקלון במרכז כל צלחת, ואז מעליו חלק מהסביצ ' ה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
MesclunMesclun