גאודאק פפאיה סביצ'ה
אם יש לכם בצל, גיאודוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 42%. מתכונים דומים: דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול למטבח פרואני {בגידה}, סביצ'ה דה קמר קווידן קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.
הוראות
שלבו בצל, פפאיה ומיץ ליים בקערת ערבוב בינונית וערבבו היטב בעדינות.
מוסיפים גיאודוק, כוסברה, ג ' לפנו ומערבבים היטב.
מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
רגע לפני ההגשה זורקים סלט מסקלון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים חלק מסלט המסקלון במרכז כל צלחת, ואז מעליו חלק מהסביצ ' ה ומגישים.