קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

גאודאק פפאיה סביצ'ה

גאודאק פפאיה סביצ'ה
אם יש לכם בצל, גיאודוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 42%. מתכונים דומים: דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול למטבח פרואני {בגידה}, סביצ'ה דה קמר קווידן קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
שלבו בצל, פפאיה ומיץ ליים בקערת ערבוב בינונית וערבבו היטב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אננס רגילאננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים גיאודוק, כוסברה, ג ' לפנו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3
מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
4
רגע לפני ההגשה זורקים סלט מסקלון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
MesclunMesclun
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים חלק מסלט המסקלון במרכז כל צלחת, ואז מעליו חלק מהסביצ ' ה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
MesclunMesclun