גאודה ועוגת תפוחים טארט
המתכון Goudan ו עוגת תפוחים טארט מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון, תפוחים סבתא סמית, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טארט תפוחים מלוח עם קרום גאודה, תפוח-גודה נמס, ו רול-אפים של אפל וגודה קרסנט (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח, המלח והגודה המגורדת בקערת ערבוב גדולה. באמצעות מעבד מזון, מערבבים תערובת חמאה וקמח / גבינה עד גושי החמאה הגדולים ביותר הם בגודל של אפונה גדולה. .
פתח את החלק העליון של מעבד המזון ומפזרים מי קרח על תערובת הקמח במרווחים של כף אחת, פועם כמה פעמים בין תוספות. חזור עד שהבצק מתחיל להתקבץ יחד.
הסר תערובת קמח ממעבד מזון להחזיר אותו לקערת הערבוב הגדולה. אסוף את הבצק יחד עם הידיים ולחץ לשני דיסקים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך שעתיים או עד לילה.
מוסיפים פרוסות תפוח לקערה גדולה ושופכים מים רותחים על גבי. לכסות קערה ולהניח בצד במשך עשר דקות.
מסננים תפוחים לחלוטין ולתת לשבת במסננת בכיור, זורק מדי פעם עד יבש לחלוטין, על 10 עד 15 דקות. להחזיר תפוחים לקערה הגדולה ולהוסיף סוכרים, קינמון, מלח, קורנפלור, ולזרוק עד תפוחים מצופים באופן שווה. שים את התערובת בצד.
הזז מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש ל 218°.
מרדדים דיסק אחד של בצק עוגה למעגל על 12 אינץ 'בקוטר ולהעביר צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרדדים את בצק העוגה הנותר לתוך מלבן 10 אינץ 'וחותכים לרצועות 1/2 אינץ'. השתמש ברצועות לארוג העליון סריג.
מברשת את העוגה באופן שווה עם ביצה לבן ולאחר מכן מפזרים באופן שווה עם כף סוכר.
מעבירים פשטידה למחבת גיליון מכוסה קלף בתנור.
אופים עד חום זהוב בהיר, כ -20 דקות. להפחית את החום ל 191° ולהמשיך לאפות עד חום זהוב עמוק, כ 25 דקות יותר. אם הקצוות מקבלים השחמה יתר על המידה, אתה יכול לכסות עם רדיד פח או מגיני קרום.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.