קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאודה ועוגת תפוחים טארט

גאודה ועוגת תפוחים טארט
המתכון Goudan ו עוגת תפוחים טארט מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון, תפוחים סבתא סמית, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טארט תפוחים מלוח עם קרום גאודה, תפוח-גודה נמס, ו רול-אפים של אפל וגודה קרסנט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הקמח, המלח והגודה המגורדת בקערת ערבוב גדולה. באמצעות מעבד מזון, מערבבים תערובת חמאה וקמח / גבינה עד גושי החמאה הגדולים ביותר הם בגודל של אפונה גדולה. .
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
גאודהגאודה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
פתח את החלק העליון של מעבד המזון ומפזרים מי קרח על תערובת הקמח במרווחים של כף אחת, פועם כמה פעמים בין תוספות. חזור עד שהבצק מתחיל להתקבץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הסר תערובת קמח ממעבד מזון להחזיר אותו לקערת הערבוב הגדולה. אסוף את הבצק יחד עם הידיים ולחץ לשני דיסקים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך שעתיים או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים פרוסות תפוח לקערה גדולה ושופכים מים רותחים על גבי. לכסות קערה ולהניח בצד במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מסננים תפוחים לחלוטין ולתת לשבת במסננת בכיור, זורק מדי פעם עד יבש לחלוטין, על 10 עד 15 דקות. להחזיר תפוחים לקערה הגדולה ולהוסיף סוכרים, קינמון, מלח, קורנפלור, ולזרוק עד תפוחים מצופים באופן שווה. שים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הזז מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מרדדים דיסק אחד של בצק עוגה למעגל על 12 אינץ 'בקוטר ולהעביר צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
הוסף מילוי.
9
מרדדים את בצק העוגה הנותר לתוך מלבן 10 אינץ 'וחותכים לרצועות 1/2 אינץ'. השתמש ברצועות לארוג העליון סריג.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מברשת את העוגה באופן שווה עם ביצה לבן ולאחר מכן מפזרים באופן שווה עם כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
מעבירים פשטידה למחבת גיליון מכוסה קלף בתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
אופים עד חום זהוב בהיר, כ -20 דקות. להפחית את החום ל 191° ולהמשיך לאפות עד חום זהוב עמוק, כ 25 דקות יותר. אם הקצוות מקבלים השחמה יתר על המידה, אתה יכול לכסות עם רדיד פח או מגיני קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)