המתכון Goudan ו עוגת תפוחים טארט מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון, תפוחים סבתא סמית, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טארט תפוחים מלוח עם קרום גאודה, תפוח-גודה נמס, ו רול-אפים של אפל וגודה קרסנט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד את הקמח, המלח והגודה המגורדת בקערת ערבוב גדולה. באמצעות מעבד מזון, מערבבים תערובת חמאה וקמח / גבינה עד גושי החמאה הגדולים ביותר הם בגודל של אפונה גדולה. .
הסר תערובת קמח ממעבד מזון להחזיר אותו לקערת הערבוב הגדולה. אסוף את הבצק יחד עם הידיים ולחץ לשני דיסקים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך שעתיים או עד לילה.
מסננים תפוחים לחלוטין ולתת לשבת במסננת בכיור, זורק מדי פעם עד יבש לחלוטין, על 10 עד 15 דקות. להחזיר תפוחים לקערה הגדולה ולהוסיף סוכרים, קינמון, מלח, קורנפלור, ולזרוק עד תפוחים מצופים באופן שווה. שים את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מברשת את העוגה באופן שווה עם ביצה לבן ולאחר מכן מפזרים באופן שווה עם כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
11
מעבירים פשטידה למחבת גיליון מכוסה קלף בתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים עד חום זהוב בהיר, כ -20 דקות. להפחית את החום ל 191° ולהמשיך לאפות עד חום זהוב עמוק, כ 25 דקות יותר. אם הקצוות מקבלים השחמה יתר על המידה, אתה יכול לכסות עם רדיד פח או מגיני קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
13
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.