גבינה בגריל פהיטה עוף
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא צ'דר, חמאה, ג' ק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפרי שקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת פרותי עץ הלחם כקינוח. נסו גבינה בגריל פהיטה, סטייק פהיטה בגריל גבינה, ו גבינה בגריל בסגנון פהיטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת על חום בינוני.חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם, מניחים פרוסה אחת במחבת עם צד חמאה למטה, העליון עם מחצית הצ 'דר ואחריו פהיטות העוף, את צ' דר הנותרים ולבסוף פרוסת הלחם האחרת עם צד חמאה למעלה.גריל עד חום זהוב משני הצדדים והגבינה נמסה, על 2-4 דקות לכל צד.
מגישים עם ממרח אבוקדו, סלסה ושמנת חמוצה לטבילה.