גבינה כחולה בשר טנדרלוין
טנדרלוין בשר בגבינה כחולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בשר טנדרלוין, גבינה, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: בשר טנדרלוין עם גבינה כחולה, גבינה כחולה בשר טנדרלוין, ו גבינה כחולה & פטריות ממולאים בשר טנדרלוין.
הוראות
מערבבים רוטב טריאקי, יין אדום ושום; לשפוך על בשר בקר. אפשר בשר במרינדה במקרר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים טנדרלוין על מחבת ברוילר, ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C), ומבשלים 30 עד 40 דקות יותר, או כדי doneness הרצוי. אפשר להגדיר במשך 10 דקות לפני חיתוך.
בסיר על אש נמוכה, לשלב גבינה כחולה, מיונז, שמנת חמוצה ורוטב ווסטרשייר. מערבבים עד חלקה; לשרת מעל tenderloin פרוס.