גבינה כחולה ולחם שום
אם יש לך חמאה, לחם, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם שום גבינה כחולה, לחם שום גבינה כחולה, ו עוף באפלו צ'ילי w / לחם שום גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
חותכים לחם צרפתי לחצי לאורכו ומפיצים חמאה על שני הצדדים החתוכים.
מפזרים כל צד עם 2 כפיות שום אבקה.
מניחים חצאים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחמאה נמסה והלחם חם אך לא קלוי, כ -5 דקות.
מורחים חצי בקבוק רוטב סלט גבינה כחולה על כל חצי; מפזרים כל חתיכת לחם עם גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן.
לטגן עד גבינת מוצרלה נמס והוא מעט השחמה, 1 עד 4 דקות. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.
בואו לחם מגניב 2 עד 3 דקות לפני חיתוך לחתיכות הגשה.