קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון
גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1670 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן קנולן, בייקון, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בראטוורסט מבושל בבירה, בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש, ו בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר פונדו ושיפודים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מחממים גריל לצלייה ישירה. אם משתמשים בפחם, סדרו אותו כך שיהיו לכם אזורים של חום בינוני-גבוה ונמוך עד בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
שלבו את הגבינות בקערה גדולה וזרקו עם עמילן התירס. הביאו את נוזל הבישול הפרחח לרתיחה בסיר בינוני על האש הגבוהה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מוסיפים את הגבינה, כמה חופנים בכל פעם, ומערבבים בתנועה דמות שמונה בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מקציפים פנימה את 2 כפות החרדל החום החריף והרוטב החם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל חום חריףחרדל חום חריף
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
מעבירים לסיר פונדו ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מניחים תבנית טפטוף מתחת לצד החום התחתון של הגריל ושמים את הבייקון על הגריל. מבשלים עד שנחרך יפה משני הצדדים ומבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
זורקים את כובעי הפטריות עם מעט משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
10
מעבירים את כובעי הפטריות לסל גריל ומבשלים על הצד החום הגבוה יותר, זורקים מדי פעם, עד שהם מבושלים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מעבירים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
12
מברישים את לחם השיפון משני הצדדים בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הלחם על הצד החום הגבוה יותר עד שהוא קלוי וחרוך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
לחם שיפוןלחם שיפון
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
חותכים את הבייקון, לחם השיפון והברטוורסט המבושל בבירה לנתחים.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
לחם שיפוןלחם שיפון
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
15
מגישים לצד הפונדו עם הפטריות והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
16
מחממים את הגריל לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
17
שלב את הבירה, הקימל, הכוסברה, זרעי החרדל, הבצל, השום והג ' ינג ' ר בסיר גדול. לאחר מכן, הוסף את הברטוורסט.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
זרעי קימלזרעי קימל
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
18
מניחים את הסיר על סורגי הגריל ומביאים לרתיחה. מבשלים את הנקניקיות עד חצי מבושל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
19
מוציאים את התבנית מהגריל ונותנים לברטוורסט לשבת בנוזל למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
20
מעבירים את הפרחחים לפלטה או קרש חיתוך ומסננים את הנוזל לקערה, זורקים את המוצקים. שמרו את הנוזל לפונדו.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
21
מברישים את הנקניקיות בשמן קנולה וצולים על הגריל עד שהמעטפות פריכות וחומות זהובות והנקניקיות מבושלות, 4 עד 6 דקות לכל צד. שמור על חום עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץשיכר גרמני קלשיכר גרמני קל454פלפל האבנרובייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץבייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץ1kgsנקניק מבושל מראש, נדקר במזלגנקניק מבושל מראש, נדקר במזלג0קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1גבינת פרמזן מגוררתזרעי קימלזרעי קימל1גבינת פרמזן מגוררתזרעי כוסברהזרעי כוסברה1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה454פלפל האבנרופטריות קרמיני, כובעים בלבדפטריות קרמיני, כובעים בלבד13 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים3 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים6שרימפס וורידיםמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשהמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות Gruyere, מגורר (אודותאונקיות Gruyere, מגורר (אודות57פלפל האבנרוגרוייר מעושן או שוויצרי, מגוררגרוייר מעושן או שוויצרי, מגורר3טיפותכמה רוטב חריףכמה רוטב חריף6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתלתיבול בשרלתיבול בשר3largesבצל, unpeeled, קצוץ בערךבצל, unpeeled, קצוץ בערך6לשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותילשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל חום חריף, ועוד להגשהחרדל חום חריף, ועוד להגשה2ציפורןשום ציפורן שלמה, מרוסקשום ציפורן שלמה, מרוסק