קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון
גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1670 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן קנולן, בייקון, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בראטוורסט מבושל בבירה, בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש, ו בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר פונדו ושיפודים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים גריל לצלייה ישירה. אם משתמשים בפחם, סדרו אותו כך שיהיו לכם אזורים של חום בינוני-גבוה ונמוך עד בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
שלבו את הגבינות בקערה גדולה וזרקו עם עמילן התירס. הביאו את נוזל הבישול הפרחח לרתיחה בסיר בינוני על האש הגבוהה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הגבינה, כמה חופנים בכל פעם, ומערבבים בתנועה דמות שמונה בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מקציפים פנימה את 2 כפות החרדל החום החריף והרוטב החם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל חום חריףחרדל חום חריף
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מעבירים לסיר פונדו ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים תבנית טפטוף מתחת לצד החום התחתון של הגריל ושמים את הבייקון על הגריל. מבשלים עד שנחרך יפה משני הצדדים ומבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
זורקים את כובעי הפטריות עם מעט משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מעבירים את כובעי הפטריות לסל גריל ומבשלים על הצד החום הגבוה יותר, זורקים מדי פעם, עד שהם מבושלים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מעבירים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מברישים את לחם השיפון משני הצדדים בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הלחם על הצד החום הגבוה יותר עד שהוא קלוי וחרוך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
לחם שיפוןלחם שיפון
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
חותכים את הבייקון, לחם השיפון והברטוורסט המבושל בבירה לנתחים.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
לחם שיפוןלחם שיפון
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
15
מגישים לצד הפונדו עם הפטריות והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
16
מחממים את הגריל לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
17
שלב את הבירה, הקימל, הכוסברה, זרעי החרדל, הבצל, השום והג ' ינג ' ר בסיר גדול. לאחר מכן, הוסף את הברטוורסט.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
זרעי קימלזרעי קימל
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
מניחים את הסיר על סורגי הגריל ומביאים לרתיחה. מבשלים את הנקניקיות עד חצי מבושל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
19
מוציאים את התבנית מהגריל ונותנים לברטוורסט לשבת בנוזל למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מעבירים את הפרחחים לפלטה או קרש חיתוך ומסננים את הנוזל לקערה, זורקים את המוצקים. שמרו את הנוזל לפונדו.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
21
מברישים את הנקניקיות בשמן קנולה וצולים על הגריל עד שהמעטפות פריכות וחומות זהובות והנקניקיות מבושלות, 4 עד 6 דקות לכל צד. שמור על חום עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץשיכר גרמני קלשיכר גרמני קל454פלפל האבנרובייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץבייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץ1kgsנקניק מבושל מראש, נדקר במזלגנקניק מבושל מראש, נדקר במזלג0קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1גבינת פרמזן מגוררתזרעי קימלזרעי קימל1גבינת פרמזן מגוררתזרעי כוסברהזרעי כוסברה1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה454פלפל האבנרופטריות קרמיני, כובעים בלבדפטריות קרמיני, כובעים בלבד13 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים3 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים6קצת קישואים קצוציםמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשהמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות Gruyere, מגורר (אודותאונקיות Gruyere, מגורר (אודות57פלפל האבנרוגרוייר מעושן או שוויצרי, מגוררגרוייר מעושן או שוויצרי, מגורר3טיפותכמה רוטב חריףכמה רוטב חריף6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתלתיבול בשרלתיבול בשר3largesבצל, unpeeled, קצוץ בערךבצל, unpeeled, קצוץ בערך6לשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותילשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותי5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל חום חריף, ועוד להגשהחרדל חום חריף, ועוד להגשה2ציפורןשום ציפורן שלמה, מרוסקשום ציפורן שלמה, מרוסק